Mitja Marató de Barcelona al seu pas per Poblenou, Km.10. 16 de febrer de 2014

No tenia ni idea de a quina hora passava la cursa pel meu carrer i m’ha agafat desprevingut tornant del passeig matiner amb en Gazpatxo, el meu gos.

Quasi a punt d’entrar per la porta, he vist venir les motos i els primers corredors. Enfilaven el carrer Castella, des de Pere IV. Fins que arribessin a Diagonal, on jo era, em donava temps a treure la càmera de la bossa.

Tres atletes africans encapçalaven la cursa. No crec que els hagués pogut seguir ni 10 metres si hagués esprintat al seu costat. Corrien com si els hi anés la vida.

Després de fer la foto -n’he fet 5 però n’he esborrat 4 tot seguit de veure-les-, he pujat  a casa a deixar el gos, he fet més fotos des de dalt, des de la terrassa, i he baixat a fer unes quantes fotos més.

Els que millor s’ho han passat, no en tinc cap dubte, a l’edició d’aquest any de la Mitja Marató de Barcelona, han estat els bombers de Poblenou. Animaven amb gran entusiasme i devoció a qualsevol dona que passés. Jo també m’ho he passat molt bé al seu costat.

Aquesta és la galeria de fotos:

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

 

 

 

Esta entrada fue publicada en Actualidad, Barcelona, Fotografia y etiquetada , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Aquí pots deixar el teu comentari / Aquí puedes dejar tu comentario