Fotos des de la meva finestra: recordant Paco Elvira

Avui fa un any que Paco Elvira va morir.

És molt coneguda la seva sèrie “Fotos desde mi ventana” que publicava al blog regularment. Fins i tot havia treballat en un llibre amb una selecció d’aquestes fotografies que havia de sortir a la venda el mes d’abril de 2013. En tenia de tots colors: si passava una manifestació o una cursa per sota de casa seva… foto, si el dia presentava una llum especial… foto, foto a ex-estudiants seus que van anar al seu carrer per celebrar l’aniversari d’un d’ells , justament per que els hi fes la foto, foto a les balconades del davant si hi havia algú, potser prenent el sol, o fumant, o si no hi havia ningú també, per la llum o per que hi penjava una bandera, foto als dies de pluja, a la lluna, al sol, foto al Tibidabo o al rastre d’uns avions, foto a la Sagrada Família per provar un tele, a la paradeta de xurros que només està al Nadal, però cada Nadal, foto als paraigües de colors de dos que passen un dia de neu, a l’accident d’un motorista o a les fulles dels arbres que han caigut, foto al colom, a la gavina, als seus gats, foto a l’hivern i a l’estiu,  a la tardor i a la primavera, foto de dia, foto de nit…

Les imatges que comparteixo avui, des de la meva pròpia finestra, volen ser un  sentit homenatge al seu record i a les seves fotografies.

Abaix trobareu links a algunes de les “Fotos desde mi ventana” de Paco Elvira, però us convido a que guardeu el blog a favorits i l’aneu llegint-mirant a estones. Trobareu grans històries i millors fotografies, a més de consells, referències, viatges, noticies… fins i tot saboroses receptes culinàries. :) Paco Elvira publicava una entrada cada dia.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Algunes de les “Fotos desde mi Ventana” al blog de Paco Elvira:

Libro y exposición “Fotos desde mi ventana”

Azul

Blue Moon sobre Barcelona

Gaviota Argéntea

Vivir más de 100 años

El proceso detrás de algunas fotos

Otra de mis vecinas, la bella durmiente

Nevada en Barcelona

Profundidad de campo

Maratón de Barcelona

Luz de invierno

Noches de verano en Barcelona

La curiosidad mató al gato

El poder de los teleobjetivos

Cielo rojo

Colgada de las nubes

La importancia de la luz

 

Esta entrada fue publicada en Barcelona, Fotografia, Sobre Fotos y Fotógrafos y etiquetada , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Fotos des de la meva finestra: recordant Paco Elvira

  1. Certament, Paco Elvira va ser un mestre i una inspiració per a molts de nosaltres. Guardant i compartint consells el mantenim present.
    Una abraçada.
    Francesc

Aquí pots deixar el teu comentari / Aquí puedes dejar tu comentario