Mercat Solidari d’intercanvi “Robetes”

Vídeo realitzat per Shoot4Change per a la ONG ABD (Associació de Benestar i Desenvolupament) amb motiu de la celebració del mercat solidari “Robetes”, una iniciativa per que les famílies usuàries d’ABD puguin aconseguir roba i joguines.

Shoot4Change és una ONG formada sobretot per fotògrafs, videografs i periodistes que procura treure a la llum històries que d’altra manera no es coneixerien. Fundada a Italia té seus arreu del món, inclòs Barcelona.

Recentment Shoot4Change a Barcelona ha signat un acord de col·laboració amb ABD per treballar en algunes històries de col·lectius marginals i minories socials amb les que aquesta ONG treballa des de fa molts anys.

ABD ha penjat al seu canal youtube una versió més curta que em van demanar a tal efecte. És aquesta:

Esta entrada fue publicada en Actualidad, Con Banda Sonora, video y etiquetada , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Aquí pots deixar el teu comentari / Aquí puedes dejar tu comentario