Escola Lluis Millet, El Masnou, Barcelona 2015

A la província de Barcelona (probablement a la resta de Catalunya i de l’estat espanyol també) les famílies que tenim fills de 2 anys ens trobem en ple procés d’escollir escola per l’any que ve.

Per aquest motiu els col·legis organitzen jornades de portes obertes on tothom està convidat per conèixer les instal·lacions i saber en detall quin és el projecte educatiu.

L’escola Lluis Millet de El Masnou, a més, ha volgut fer un vídeo explicatiu per mostrar durant aquests dies de portes obertes i, també, per penjar a la seva web de manera que el puguin veure aquelles famílies que no els hi ha estat possible acostar-se pel “cole”.

El millor del cas, poc habitual aquests temps, és que han volgut comptar amb professionals per fer aquest vídeo. Amb el meu amic i col·lega Artur Adán hem fet el que hem pogut per que no es penedissin de tal decisió. Crec que ens n’hem sortit prou bé.

Deixeu-me comentar, com anècdota, que el Lluis Millet va ser la nostra escola de petits (de l’Artur i meva). Jo hi vaig passar 7 anys molt bons. Això no ha tingut res a veure per aconseguir la feina ja que ningú de l’escola ho sabia, han passat ja 28 anys des que vàrem marxar… Coincidències afortunades que a vegades et regala la vida. M’ha fet molta il·lusió l’encàrrec.

El vídeo està “incrustat” aquí sota, però si el voleu veure en la millor qualitat possible, si us plau cliqueu aquest enllaç per veure’l a Vimeo, o aquest altre per veure’l a youtube. A la pàgina de youtube, però, cal canviar la qualitat de visualització ja que, per defecte, es reprodueix en una qualitat mitja. És molt fàcil fer-ho: a la finestra de visualització del vídeo, abaix a la dreta, hi ha cinc petits símbols. El del mig, amb forma de rodeta de rellotge, és el de “Configuració″. Cliqueu i escolliu, de les diferents opcions, la que diu “720p”. D’aquesta manera el veureu en HD.

ESCOLA LLUIS MILLET EL MASNOU. from davidsunyol on Vimeo.

Esta entrada fue publicada en video y etiquetada , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Aquí pots deixar el teu comentari / Aquí puedes dejar tu comentario