Escola de Pastors. Fotos de Joan Alvado

En Joan Alvado és un fotògraf del que sentireu molt a parlar en el futur més proper, si és que no n’heu sentit a parlar ja. Guanyador l’any 2015 del “Lens culture Emergent Talent Award” que distingeix anualment a 50 nous talents de tot el món, pel seu treball “Escola de Pastors“, i guanyador absolut l’any 2016 del “New FNAC Photography Talent” amb “Cuban Muslims, Tropical Faith” (que al desembre es podrà veure exposat a l’FNAC Triangle de Barcelona), es pot dir que Joan ja és una figura rellevant del foto-periodisme present.

Ens coneixem per que som companys des de fa uns anys a “Shoot4Change“; ONG italiana de fotògrafs i periodistes que té diferents seus repartides arreu, entre elles una a Barcelona. Durant els mesos de març i abril del present any vaig editar un multimèdia per a S4C anomenat “Barcelona, The Other Side” amb treballs fotogràfics de diferents companys entre els que es trobava ell.  De “Barcelona, The Other Side” li va agradar especialment el so. Les fotos anaven acompanyades de música (sota llicència Creative Commons) però també d’un acurat àudio ambient que pretenia crear una atmosfera realista de les diferents seqüències d’imatges. És per això que cap a finals d’abril em va contactar per fer un multimèdia amb una selecció de fotografies del seu treball “Escola de Pastors”, i em va demanar que fes un tractament d’àudio similar. El treball s’exhibiria en el “Sestao Photo Festival 2016″ que es celebrava els dies 6 a 24 de maig. Vaig dir que sí de seguida. El multimèdia es va projectar el dia 7.

Aquesta és la versió en castellà, la mateixa que van poder veure a Sestao.

ESCUELA DE PASTORES, FOTOS DE JOAN ALVADO from davidsunyol on Vimeo.

Esta entrada fue publicada en Fotografia, Sobre Fotos y Fotógrafos, video y etiquetada , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Escola de Pastors. Fotos de Joan Alvado

  1. Pepe Encinas dijo:

    Estupendo montaje de unas excelentes fotografias de Joan Alvado. En pocos minutos te das cuenta que a pesar de lo bucólico del paisaje detrás está la dureza de este trabajo. El sonido ayuda a transportarte al lugar, estás allí. Felicidades!

Aquí pots deixar el teu comentari / Aquí puedes dejar tu comentario