Un Any de Cens de Terres de Cultiu. Fotos d’Eva Parey

Altre cop m’he vist involucrat en un projecte fotogràfic emocionant, aquest cop de la mà d’Eva Parey, reconegudíssima fotògrafa documental i professora de fotografia a la Universitat de Mataró, entre altres centres.

També aquesta vegada la meva participació en el projecte ha sigut des del PC, amb la elaboració d’un multimèdia: Eva em va contactar a mitjans d’octubre per explicar-me que estava preparant la exposició sobre un treball fotogràfic que havia estat fent al llarg de tot un any en successius viatges a l’illa de Formentera. Allà, un grup de joves pagesos havia recuperat terres que feia anys ningú conreava per tornar-les fèrtils. Una feina en la que s’hi havia implicat el Consell de Formentera, la Cooperativa del Camp i veïns de l’illa, propietaris que havien cedit els seus dominis. La iniciativa compleix ja un any de vida i continua. Eva em va explicar que la exposició s’inauguraria el dia 7 de novembre (ahir) a Formentera i volia que féssim el multimèdia per estrenar-lo aleshores. Així ho vam fer i, tal com m’ha explicat ella mateixa aquest matí, tan la expo com la projecció van ser un èxit. Totes dues coses tindran més recorregut. La expo s’exhibirà arreu de les Illes Balears i segur que acaba recalant també a la Península.  El multimèdia serà difós pel Consell de Formentera i, possiblement, es projecti de forma continua i durant un temps en els ferris des de i cap a Barcelona.

Per fer l’audiovisual vaig comptar amb peces de luxe: la poesia de Marià Villangómez Llobet, la música d’UC i d’Aires Formenterencs i, és clar, les fotos de l’Eva Parey.

UN ANY DE CENS DE TERRES DE CULTIU from davidsunyol on Vimeo.

Esta entrada fue publicada en Fotografia, Sobre Fotos y Fotógrafos, video y etiquetada , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Aquí pots deixar el teu comentari / Aquí puedes dejar tu comentario